torsdag 31 mars 2011

Kort igen

Mitt barnbarn, Melanie, fyller år nu i april och jag gjorde ett kort i rosa till henne. Hon är annars en "lila" tjej, men jag tyckte hon kunde ha något annat denna gången. Tyckte så mycket om det här pappret med hjärtan på. Så här ser det ut på insidan. Det blommiga pappret längst ner är en liten ficka. Tyckte inte det behövde vara med när pappret var så fint. Ser ut som en stämpel med kronan, men det är pappret som är sånt.
Hoppas ni har en bra dag.


Kram Elzie

torsdag 24 mars 2011

Lite nytt

Jag har varit lite duktig och gjort några nya saker. Den här översta är på Melanie, mitt andra barnbarn, när hon var nyfödd och just hemkommen. Gjorde den enkel för jag tycker så mycket om det fina pappret.

En närbild på blomman. Bara älskar dom här blommorna och kommer inte ihåg hur jag fått tag i dom. Texten "En liten FLICKA" är glittrig och det tyckte jag passade det här papperet som också är lite glittrigt.

Den här lo'n är på Casper och mamma Eva när dom ska åka hem från BB.


Här är en närbild på texten. Har använta klisterbokstäver och Making Memories scrapbook shimmer på.


Är så roligt att ha kommit igång med scrappandet igen. Önskar bara att dygnet hade fler timmar så man hann med allt man vill göra. Snart är det ju dags för trädgården också och då blir det inte mycket gjort. Men,men, man hinner det man vill.
Hoppas ni har en bra dag.
Kram Elzie


söndag 13 mars 2011

Födelsedagar

Nu har jag gjort födelsedagskort igen. Det första är till en blomälskande kompis till mig som fyller 62 år, som ni ser!! Tycker så mycket om den här stämpeln och tyckte den passade utmärkt att använda omålad.

Så här ser insidan ut. Den här vattenkannan har jag haft liggande i flera år och nu tyckte jag att det var på sin plats att använda den.

Sen har vi kortet till min svärdotter som fyller år i morron. Jag gillar att göra kort utan mönsterpapper på ibland och nu använde jag stämpeln med alla blomnamn på. Hon är också intresserad av trädgård nämligen. Sen tog jag den fina hörnstämpeln och stämplade i alla fyra hörnen. Tyckte det blev rätt bra.

Så här ser insidan ut. Hade inte tänkt mig något mönsterpapper där heller, men tyckte kortet blev lite sladdrigt så jag satte dit det här julpappret!! Inte för att jag tycker det ser så juligt ut, tycker det är riktigt fint. Baksidan är inget att titta på. Den är bara helt blank med min namn-stämpel på.



Hoppas ni haft en skön helg. Här är det gott. Vi har hela +8,6 grader här nu och man riktigt ser hur snön försvinner. Och det är så skönt!!
Ha en bra vecka.!
Kram Elzie


torsdag 3 mars 2011

Liftning - igen!

Ja, så har jag gjort ett födelsedagskort igen. Denna gången till en av mina systrar som fyller år i dagarna. Hade, som vanligt, svårt att komma igång med hjärngympan så jag liftade helt enkelt ett kort från Camilla som jag gillar väldigt mycket. Mitt blev inte så fint på långa vägar, men jag är rätt nöjd med det ändå.

Så här ser det ut på insidan. Jag älskar när folk visar insidor på kort för jag tycker dom kan vara svåra att få till. Så tusen tack till er alla som gör det!! Då kan man få nån idé som man kan ta till sig.

Nu är det snart helg igen och denna är jag ledig. Ska bli skönt att koppla av lite på hemmaplan. Kanske blir det att jag gör lite scrappat också som jag kan visa. Hoppas ni får en skön helg.
Kram Elzie